Sari la conținut
THE

Despre Reputatie si Puncte Calificative ...

Postări Recomandate

Scopul Reputatiei

Calificativele sunt instrumente dedicate potenţialilor cumpărători de pe forum pentru a lua decizii informate cu privire la tranzacţiile pe care doresc să le realizeze. Înainte de a cumpăra un produs, utilizatorii pot verifica reputaţia unui vânzător prin numărul de calificative primite, rezultate în urma tranzacţiilor.

 

Ce este reputatia?

Reputatia este unitatea de măsură pentru succesul unei tranzactii online pe FORUM.ANUNTGALATI.RO si se acordă la finele unei tranzactii sau in timpul negocierii de către cei doi parteneri de tranzacţie (fiecare utilizator poate acorda oricui 1 punct calificativ pozitiv si negativ in decurs de 24 ore) valoarea lui poate fi pozitiva sau negativa, nu incercati sa trisati, veti fi prinsi si amendati conform regulamentului.

 

Reputatia pe forum reprezinta un cumul al parerilor celorlalti utilizatori ai forumului despre dumneavoastra. Ea nu este data de catre moderatori sau administratori in aceasta calitate (poate fi data de catre acestia dar doar in aceeasi calitate ca orice membru al forumului). In concluzie, aceasta poate fi negativa sau pozitiva, scazand sau adaugand "puncte" la numarul total. Oricine poate da reputatie negativa altcuiva bazandu-se pe propriile valori, singura regula fiind cea legata de jigniri sau cuvinte/imagini obscene. Pentru a va creste reputatia pe forum incercati sa postati cat mai la subiect, sa nu intrati in conflicte cu utilizatorii, iar ceilalti membri va vor rasplati prin reputatie pozitiva.

Reputatia este afisata pe FORUM.ANUNTGALATI.RO pe profil sau in posturi/anunturi astfel: orice calificativ duce la o creÅŸtere a reputatiei cu un punct.

Este interzisă orice acţiune de subminare a integrităţii sistemului de acordare calificative pentru reputatie. Conform Regulamentului FORUM.ANUNTGALATI.RO, dacă un utilizator(indiferent de grad si pozitie pe forum) se foloseste mai multe conturi(clone) sau alte metode pentru a trisa, va fi blocat definitiv și nu va mai putea cumpăra sau vinde pe forum.

 

Modul de funcționare a sistemului de calificative

Calificativul reprezintă unitatea de măsura pentru succesul unei tranzacții încheiate prin intermediul FORUM.ANUNTGALATI.RO. Acesta definește seriozitatea unui utilizator și poate avea un rol important în decizia de achizitionare / vanzare a unui produs.

După finalizarea oricărei tranzacții atât vânzătorul cât și cumpărătorul pot acorda un punct calificativ celuilalt (aceasta actiune este limitata la acordarea unui singur punct pozitiv si negativ in decurs de 24 ore).

 

Modul în care se acordă calificativele

Calificativele pot fi acordate imediat după finalizarea unei tranzacții sau in timpul negocierii prin intermediul oricarui anunt pe FORUM.ANUNTGALATI.RO.

Calcul și simboluri REPUTATIE

Reputatia este valoarea afișată în chenar în dreptul numelui de utilizator.

Simbolurile calificativelor in reputatie :

 

De la 1 la 49                       steluta_unu.png

De la 50 la 99                     steluta_doi.png

De la 100 la 499                 steluta_trei.png

De la 500 la 999                 steluta_patru.png

De la 1,000 la 4,999           steluta_cinci.png

De la 5,000 la 9,999           steluta_sase.png

 

De asemenea membri FORUM.ANUNTGALATI.RO care au 10 puncte reputatie pe plus (+) le vor fi afisat urmatorul banner in dreptul avatar-lui in topicuri si in raspunsurile la topicurile celorlalti membri :

 

recomandat.png

 

 

In tot acest timp membri care au 0 puncte nu vor avea afisat nimic in dreptul avatar-lui, iar cei care au sub 0 ( -5 puncte calificative ) risca suspendare sau mai grav banarea permanenta pe forum.

 

 

 

Am implementat acest sistem, deoarece doar membri FORUM.ANUNTGALATI.RO pot garanta corectitudinea celorlalti membri.

FORUM.ANUNTGALATI.RO nu-si asuma raspunderea pentru eventualele daune sau neplaceri pricinuite prin tranzactiile desfasurate pe forum.

 

 

FORUM.ANUNTGALATI.RO recomanda tuturor cumparatorilor ca inainte de a finaliza o tranzactie  sa nu tina cont doar de REPUTATIE

si sa-si ia toate masurile de precautie necesare pentru a se asigura de autenticitatea si buna functionare a produselor cumparate si a nu fi inselati.

 

 
 

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

×